Milosteanu: Râbu a fost propus vice la Consiliul Judeţean pentru că nu are serviciu

Directorul de campanie a PSD Gorj la alegerile prezidenţiale, consilierul judeţean Gheorghe Milosteanu, a făcut ieri, la Radio Infinit o serie de declaraţii şocante, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Milosteanu l-a acuzat pe „Călinoiu Ion“, aşa cum l-a numit, că nu l-a sprijinit deloc în campania electorală şi că a făcut aranjamentele pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean fără să fie discuţii în partid. Mai mult, Milosteanu a spus că Vasile Râbu a fost propus de Călinoiu iar principalul motiv este acela că nu are loc de muncă. Vasile Râbu a pus nemulţumirile lui Milosteanu pe fondul dezamăgirii...

O nouă furtună zguduie PSD Gorj, după nominalizarea lui Vasile Râbu pentru postul de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj! Persoana considerată favorită pentru această funcţie, Gheorghe Milosteanu, răbufneşte la adresa lui Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, pe care îl acuză de aranjamente, de faptul că ia decizii de unul singur şi că nu l-a sprijinit deloc în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, pe care a coordonat-o.

Ion Călinoiu reuşeşte să-şi atragă  alţi duşmani  dintre membrii PSD vechi. Gheorghe Milosteanu, fostul director de  campanie a lui Mircea Geoană în Gorj,  este vizibil supărat după ce, miercuri după-amiază, în PSD s-a decis ca nu el, ci Vasile Râbu, fostul şef al PSD Motru, să fie nominalizat de partid pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în locul lui Cornel Popescu.

Probleme încă din campania electorală

„Mă surprinde că domnul Călinoiu Ion spune că decizia a fost luată în urma unor consultări. Nu, aranjamentele au fost făcute doar de el. Mă aşteptam să vină la mine şi să-mi zică: Băi Milostene, retrage-te şi hai să-l ajutăm pe Râbu Vasile pentru că nu are serviciu, deşi putea să iasă la pensie. Eu ţin la colegii mei şi m-aş fi retras pentru că vreau să le fie bine şi să aibă un loc de muncă“, a spus supărat Milosteanu.

Supărarea lui Gheorghe Milosteanu vis-a-vis de Ion Călinoiu vine încă din campania electorală. După ce ne-a mărturisit că preşedintele executiv al PSD se aştepta ca el să-şi frângă gâtul, obţinând un rezultat  prost la prezidenţiale, acum Milosteanu povesteşte că nu s-a putut deloc baza pe sprijinul lui Călinoiu în campanie şi că, la un moment dat, a vrut să-şi dea demisia.  

„Mâine se decide în Consiliul Judeţean. M-a susţinut, sunt consilier PSD Gorj. Nu ştiu de ce colegul meu Milosteanu a spus asta. Dacă nu eram nominalizat şi eu eram dezamăgit. Nu intru în contradicţii cu dânsul. Pe lângă susţinerea domnului Călinoiu şi a domnului Cornel Popescu au mai fost şi ceilalţi consilieri judeţeni“, a spus Râbu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: