Spitalul Novaci scoate la concurs două posturi de director

Spitalul Orășenesc Novaci a scos la concurs două posturi de director, medical și financiar-contabil. Termenul limită de depunere al candidaturilor este 25 octombrie.

Postul de director medical este ocupat în prezent de Camelia Lăcătușu, medic primar Medicină Internă, iar cel de director financiar de economista Ramona Sucitu. Acestea ocupă interimar funcțiile, din luna iulie. „Posturile sunt ocupate, dar trebuie scoase la concurs pentru un nou mandat. Acum trebuie să se constituie din nou comitetul director”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.   

Dosarele de înscriere vor fi depuse la secretariatul comisiei de concurs, la serviciul RUNOS și Juridic al Spitalului Orășenesc Novaci. Taxa de înscriere la concurs este 200 de lei. 

La postul de director medical se vor putea înscrie absolvenții specializați în medicină, care au o vechime în domeniu de cel puțin 5 ani. Absolvenții cu diplomă în profil economic, cu o vechime în domeniu de minimum doi ani, pot participa la concursul de director financiar-contabil. Selecția dosarelor depuse de candidați va avea loc în data de 26 octombrie. Candidații care vor rămâne în cursă vor susține proba scrisă și interviul în data de 2 noiembrie. Rezultatele finale ale selecției vor fi comunicate public în data de 6 noiembrie.

Vizualizări: 1,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: