Minerul Motru va avea un stadion modernizat de CNI

Minerul Motru va avea un stadion modernizat cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. Primarul Cosmin Morega este de părere că proiectul înaintat va fi eligibil şi va obţine o finanţare de 5 milioane de lei.

Primarul Municipiului Motru a declarat că speră să obțină finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea stadionului din local, stadion care nu a mai fost modernizat de ani de zile. Găsit în paragină după ce nu a mai fost folosit de patru ani, stadionul a fost doar igienizat de primărie, acesta necesitând lucrări ample de modernizare. Investiția se va ridica la 5 milioane de lei. „Am discutat despre investiţia de la stadion cu CNI şi suntem eligibili din toate punctele de vedere, având în vedere faptul că avem şi echipa înscrisă şi suntem şi cu documentele în regulă. Şi nu aş vedea de ce să nu fim eligibili să realizăm această investiţie care va fi benefică nu numai pentru Motru ci şi pentru judeţ”, a spus Cosmin Morega la Radio Infinit, precizând că a făcut calcule şi speră să obţină 4-5 milioane de lei: „După calculele mele este o investiţie de 4-5 milioane de lei având în vedere faptul că este o investiţie îndrăzneaţă care priveşte reabilitarea şi dotarea corespunzătoare cu sistem de irigare a stadionului, reabilitarea şi amenajarea altor puţuri de alimentare cu apă, împrejmuire, parcări, căi de acces, reabilitare plus dotarea celor 12-13 camere unde să putem realiza cantonamentul pentru sportivi, reabilitarea sălii de lupte şi box şi dotarea cu materialele necesare, inclusiv cu săli de forţă, saună uscată şi umedă”.

Minerul Motru are, pe lângă secţia de fotbal, şi secţii de lupte şi box, iar acestea au continuat să funcţioneze chiar şi în ultimii ani care au fost foarte dificili pentru club şi chiar au avut rezultate bune.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: