Mini-interviu: Vlăduleanu, indignat de scandalul din PDL Gorj

Vasile Vlăduleanu, primarul comunei Bâlteni, este indignat de scandalul în care a fost atras Partidul Democrat Liberal. Membru al PDL de 21 de ani, Vlăduleanu cataloghează drept aberante acţiunile noului membru, Ion Fugaru.

Cu ce credeţi că a greşit Ion Ruşeţ în conducerea partidului?

Nu sunt în măsură să spun cu ce a greşit, dar în mod sigur dacă eram în locul dumnealui, să fi fost un om politic nu făceam niciodată afirmaţii în presă pe cine susţin, pe Blaga sau pe Boc. Niciodată nu aş fi spus pentru că vă spun cu mâna pe inimă, acum Boc îşi va întoarce privirea de la Ruşeţ.

Care ar fi fost opţiunea dumneavoastră?

Vă spun sincer, cu mintea l-aş fi ales pe Blaga pentru că este nevoie ce-i drept de o schimbare şi pentru că mă simt confortabil la umbra lui Blaga. Pe Boc l-aş fi votat cu sufletul pentru că pe cât e de mic pe atât e de puternic. Nu e uşor să iei astfel de măsuri împotriva oamenilor. Boc e compromis politic din această cauză însă pe de altă parte e de admirat.

Cum vedeţi greva pusă la cale de colegul dumneavoastră de partid, Ion Fugaru?

O aberaţie. Nu am tratat niciodată cu domnul Fugaru, dar chestia asta cu greva foamei mi se pare cea mai mare porcărie. Nu se poate să vrei tot timpul să fii în centrul atenţiei. Ce mă deranjează enorm este că domnul Fugaru vrea să folosească partidul în interes personal.

Credeţi că atitudinea lui Ion Fugaru afectează în vreun fel imaginea partidului?

PDL nu a câştigat alegerile cu domnul Fugaru, deci partidul nu are pentru ce să-i mulţumească. Nu cred că afectează, dar nici nu mi se pare corect să vrei să dai tot din casă, chiar să vorbeşti de toate treburile ce ţin de culisele partidului. În ceea ce mă priveşte, îmi fac datoria de membru de partid şi nu mă interesează funcţiile politice.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: