Ministrul Economiei, la Târgu Jiu

Primarul din Bustuchin Ion Ciocea a declarat ieri la Radio Infinit că ministrul Economiei Daniel Chiţoiu va veni vineri la Târgu Jiu. Acesta spune că informaţia o are de la primul ministru Victor Ponta, pe care l-a abordat pentru a-i spune ce probleme întâmpină cu redeschiderea carierei Bustuchin. 

„Am încercat să vorbesc cu domnul prim ministru dar era pe picior de plecare şi a spus că o discutăm vineri pentru că o să vină şi ministrul Economiei Daniel Chiţoiu. Facem ceva ca să deschidem cariera şi pentru a crea locuri de muncă”, a declarat Ciocea. Acestuia nu i-a trecut supărarea pe directorul Diviziei Miniere, Vasile Ogârlaci, care în continuare nu-i răspunde la telefon.   

„Suntem în România în care cei care ajung pe post nu mai răspund la telefon. Este dureros că asemenea oameni, pe care îi punem în funcții de conducere, nu răspund la telefonul primarilor din localităţile miniere”, continuă primarul.

„Când ajungem pe un scaun şi nu te mai interesează restul chiar nu pot să tac şi nu voi tăcea”, a încheiat acesta. (M.B.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: