Ministrul Justiției își cere scuze pentru agresarea Sorinei de un procuror

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat că a cerut o anchetă pentru stabilirea tuturor detaliilor privind intervenția în cazul fetiței din Mehedinți și a precizat că își cere scuze public pentru că minora a trecut printr-o astfel de situație. În spațiul public a apărut o nouă filmare în care se vede cu procurorul Maria Pițurcă o lovește de mai multe ori peste față pe Sorina.

"Pe mine mă interesează să mă asigur că fetiţa este bine şi nu mai trece prin trauma prin care a trecut, de aceea am cerut o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Eu regret şi îmi cer eu scuze public pentru că acea fetiţă a trebuit să îndure ce a îndurat şi sper să nu se mai întâmple. Au fost deja dispuse măsurile legale necesare. Mi-au dat lacrimile", a spus Ana Birchall, potrivit Antena3.

Sorina, fetița de opt ani din Baia de Aramă crescută de un asistent maternal, a fost luată târâș vineri de un procuror care a făcut o percheziție dubioasă pentru lipsire de libertate. Micuța este dată spre adopție, împotriva voinței ei, unul cuplu american de origine română.

Vizualizări: 3,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: