Rareș Bogdan reacționează după imaginile cu fetița târâtă de procuror

"Ce e cu această ticăloșie? Un copil și-așa necăjit va visa 10 ani de-acum încolo cum a fost traumatizat! Totul cu concursul statului, care stat a înnebunit de tot!! Polițiști cu veste antiglonț pentru a lua pe sus un copil speriat?", a scris europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, pe pagina de socializare.

Reaminim că Sorina, o fetiță de opt ani, crescută de la un an și două luni de un asistent maternal din Baia de Aramă, a fost dată spre adopție unor americani, împotriva voinței ei.

"După povestea sinistră din Timiș, polițiștii merg cu veste și să-și cumpere gogoși?? Ce pericol reprezenta un copil speriat? Statul acesta capturat de incompetenți a auzit ce înseamnă “interesul superior al copilului”? Cer de urgență explicații de la autoritățile (era să zic) competente! Doamna Carmen Dan, polițiștii aceia sunt subalternii dvs? Angajații de la Protecția Copilului au ceva de spus în apărarea lor?", a mai scris Rareș Bogdan.

Fetița a fost târâtă pe jos de o femeie procuror. Micuța urla și se zbătea. Imaginile sunt traumatizante. "Nu am putut să văd imaginile până la capăt, sunt traumatizante", a spus Rareș Bogdan.

România TV a anunțat pe post că a încercat să contacteze absolut toate autoritățile statului responsabile, dar nimeni nu răspunde. 

Rareș Bogdan cere să se verifice informațiile potrivit cărora americanii au plătit 30 de mii de dolari pentru această adopție, dar și că familia are un copil ce are nevoie de un transplant de rinichi.

Vizualizări: 49,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: