Ministrul Marcel Boloș a ajuns în Gorj. Lansează ghiduri pe programul de tranziție justă

 Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a ajuns la Universitatea ”Constantin Brâncuși”, acolo unde este o conferință de lansare a unor ghiduri din Programul Fondul de Tranziție Justă.

Bugetul alocat Gorjului este de 530 de milioane de euro.

La lansarea acestor documente era așteptat și premierul Nicolae Ciucă. Acesta a anulat însă toate întâlnirile programate pentru astăzi, vizite de lucru la termocentrale ori discuții cu companiile locale, și va participa, se pare, doar la întâlnirea de la partid, la ora 16 la restaurantul de pe Insuliță. 

La această oră, pe siteul ministerului au fost publicate două ghiduri: Ghidul solicitantului pentru Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă - Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului --> Proiecte cu finanțare nerambursabilă mai mică de 2 milioane euro și Ghidul solicitantului pentru Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă - Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului --> Proiecte cu finanțare nerambursabilă între 2 – 5 milioane euro.

Galerie foto




Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tranziție Justă:

Citește și: