Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministrul secretar de stat Traicu, în vizită la complexuri

Rodin Traicu, secretarul de stat în Ministerul Economiei, este așteptat astăzi de dimineață la Complexul Energetic Turceni. Acesta vine în Gorj pentru a discuta problemele legate de conducerea noii companii energetice Oltenia. Corneliu Gârjoabă, directorul de Resurse Umane din cadrul CE Turceni, spune că unitatea este pregătită să-l întâmpine pe ministrul secretar de stat. Traicu va merge și la Complexul Energetic Rovinari, directorul unității, Tiberiu Trotea, confirmând vizita acestuia.

Directorul de Resurse Umane de la Complexul Energetic Turceni, Corneliu Gârjoabă, a precizat că unitatea a fost anunțată de vizita secretarului de stat. ”Noi am fost informați că trebuie să vină astăzi în vizită să cunoască problemele economice ale județului. Pe de altă parte ar trebui să se definitiveze odată pentru totdeauna situația Complexului Energetic Oltenia. Probabil vine să ne și cunoască, vom discuta și vom vedea ce concluzii se trag”, a declarat Corneliu Gârjoabă.  Directorul CE Rovinari, Tiberiu Trotea, a confirmat și el vizita lui Rodin Traicu în Gorj. ”Am fost anunțați că ministrul secretar de stat va fi prezent și la Complexul Energetic Rovinari. Nu aș putea să vă confirm o oră”, a declarat Tiberiu Trotea.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: