Minor acuzat de furt. A condus o maşină fără permis!

PolițiștiI din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au identificat, reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un minor, de 17 ani, din comuna Stejari, la data de 17 noiembrie, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.


Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 15 noiembrie, ar fi sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada George Coșbuc, din municipiul Târgu Jiu, pe care l-ar fi condus și ulterior, l-ar fi abandonat în apropiere de locul unde fusese parcat inițial.

„Aseară, în jurul orei 22:30, mi-a fost furată mașină, o Skoda Octavia Rs de culoare albă, GJ 81 KPO, din fața casei, zona str. George Coșbuc, precizez că am fost la poliție, mașina a fost găsită, avariată in proporție de 70%. Mă gândesc că poate cineva a văzut mașina prin oraș, orice informație îmi e utilă atât mie cât și poliției pentru a găsi mai ușor autorul/autorii”, a fost mesajul proprietarului.


De asemenea, ar fi sustras suma de 200 lei, care se afla în torpedoul autoturismului. 


La data de 18 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu a dispus arestarea preventivă a minorului, pe o perioada de 30 zile.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: