Minor arestat pentru că şi-a violat mama vitregă

Un minor de 16 ani a fost reţinut ieri fiind acuzat că şi-a violat mama vitregă. Adolescentul a fost reţinut de oamenii legii, iar judecătorii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

Băiatul are doar 16 ani, iar de ceva vreme a fost alungat de acasă de către tatăl său și mama vitregă a acestuia. Viața nu a fost deloc indulgentă cu el, iar traiul cu familia a fost un adevărat calvar. În data de 9 mai, acesta a intrat peste mama vitregă, care se afla singură acasă, și a violat-o. Acestea sunt acuzațiile pe care femeia de 46 de ani din Plopșoru i le aduce minorului, pentru care ar fi trebuit să fie ca o mamă adevărată.  Adolescentul a fost reținut de oamenii legii, iar ieri a fost prezentat în fața judecătorilor de la Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. În acest caz lucrurile se complică, susține avocatul din oficiu al acuzatului, care crede că poate fi vorba și de o constrângere a clientului său, din partea mamei vitrege a acestuia, mai ales că este greu de crezut că un copil de doar 16 ani, cu un fizic plăpând, poate abuza fizic și viola o femeie de 46 de ani. ”Băiatul recunoaște săvârșirea faptei. Acesta nu mai locuiește în casa cu tatăl său și mama vitregă și este binecunoscut faptul că între ei exista un conflict. În ziua de 9 mai a violat-o pe mama sa vitregă, după cum declară atât victima cât și minorul. A fost o intenție spontană și regretă fapta. S-a pus însă în discuție dacă a existat constrângere sau nu. Vom  stabili în ce măsură există constrângerea, deoarece este un element important”, a declarat Adrian Dabelea, avocatul minorului.

Pe numele minorului a fost emis mandat de reţinere pentru 19 zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: