Horoscop

Valabil pe 18 februarie

Berbec:  E musai să vă și relaxați ca să vă scuturați de o oboseală acumulată și să luați o porție generoasă de respiro, să nu vă-mbolnaviti. Se pare c-o să vă alăturați unui grupcare vrea să puneți umărul la o activitate, fie ea și de plăcere și să descărcați acolo toate tensiunile.

Taur: O să vă faceți cunoscute niște păreri, poate chiar scoateți pe piață un produs care să vorbească despre talentul vostru. Sunt lucruri importante de vorbit între patru ochi cu ființă iubita și ieșiți la cafea, poate plecați și-ntr-o excursie ca să fiți cât mai departe de casă.

Gemeni: O invitație - surpriză - la un meci, un spectacol, să vă hrăniți și sufletește că știe partenerul de ce duceți lipsă. Se poate să vă caute cineva din altă loclitate, poate și din străinătate și să vă faceți program de vizitat prieteni și alte obiective turistice, niște lucruri anume.

Rac: Cu partenerul de cuplu o să puteți vorbi pe-ndelete despre cheltuielile casei și alte evenimente care-or să-nghita bani serioși de-aici încolo. Poate vă faceți timp să vă vedeți cu un partener de afaceri dac-ați fost ocupați până peste cap toată săptămâna și o să vedeți în ce condiții puteți colabora.

Leu: E posibil să-ntâlniți pe cineva care se străduie de ceva timp să vă atragă atenția prin ceva care să va facă să va-ndragostiti de el/ea. O să va-ngrijiți de ai voștri, poate sunt niște rude care au nevoie de un sfat, un ajutor și se bazează foarte mult pe voi, c-aveți o disponibilitate de apreciat.

Fecioară: Poate-o să le oferiți un suport atât moral, cât și material celor dragi și care nu se-așteaptă să primească asemenea cadouri. Sunt câteva evenimente festive care-or să vă țină în priză c-aveți niște prieteni care-și serbează un număr de ani, nașterea copilului, ori căsătoria.

Balanță: E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă și voi vreți să vă găsiți un partener de cuplu o să scanați situația, persoană. O să faceți echipă cu prieteni și cunoscuți, ca să vă dezmorțiți la trup și la suflet, c-o să alegeți niște activități recreative, în care-o să-i implicați, poate și pe copii.

Scorpion: Poate are loc o întrunire cu oameni cu care-aveți multe în comun și o să vă exprimați acolo un punct de vedere. Poate faceți o tratație pentru niște buni prieteni, o fi și cu un motiv expres, și o să vă simțiți bine împreună, o să fie o gură de oxigen pentru noi toți.

Săgetător: O să vă scoată cineva la plimbare și se poate să primiți și cadouri, poate sărbătoriți ceva împreună, sau separat. E o exuberanță, vă caută cineva care vrea să fiți nu numai acum împreună, ci probabil va vrea pentru restul vieții și se poate să ziceți da.

Capricorn: Simțiți nevoia să faceți o schimbare în viața voastră sentimentală și o să alegeți pe cineva să vă fie alături. Plecați pe undeva, poate fi și departe cu avionul și să vă-ntoarceți peste câteva zile c-aveți treabă pe-acolo, sau o fi iubirea voastră care v-așteaptă.

Vărsător: Prietenii vă țin isonul oriunde-ați vrea să va duceți și o să va-ntretineti frumos, c-aveți multe de împărtășit. Se poate să plecați într-un city break, o să va plimbați oricum, că n-aveți chef de stat în casă, va încărcați cu o energie care o să vă modeleze frumos, pe dinăuntru.

Pești: O ieșire în lume v-ar ajuta să luați pulsul societății și să faceți cunoștință cu niște oameni cu care-o să colaborați într-un fel sau altul. O să vreți să faceți lucruri inedite, și-o s-aveți o altă stare de spirit, să simțiți că trăiți din plin, că vă bucurați de viață.

Vizualizări: 990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: