Minoră căutată de polițiști. A fugit de acasă cu un bărbat

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost dată dispărută de tatăl ei după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Tânăra și-a anunțat familia că este îndrăgostită de un bărbat mai mare decât ea și nu vrea să se mai întoarcă acasă.

Polițiștii o caută acum în tot județul. "Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că minora a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, împreună cu o persoană majoră de sex masculin, din comuna Bengești Ciocadia. În urma discuțiilor telefonice purtate cu minora, aceasta a afirmat că a plecat de la domiciliu în mod voluntar, întrucât este îndrăgostită de bărbat și nu dorește să se întoarcă, refuzând să dea relații cu privire la locul unde se află, totodată afirmând că nu este victima vreunei infracțiuni", a transmis IPJ Gorj.


Fata a plecat de acasă duminică. "La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare neagră, colanți de culoare roșie, iar în picioare purta adidași negri cu talpă înaltă. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis, constituție astenică", se mai arată în informarea transmisă de Poliție.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: