Minoră de 15 ani, violată de doi bărbaţi

Urmare a cercetărilor efectuate cu operativitate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Jiu au stabilit identitatea celor doi bărbaţi, suspectaţi de comiterea infracţiunii de viol şi i-au reţinut pe timp de 24 de ore, urmând ca astăzi, 9 decembrie a.c., să-i prezinte unităţii de Parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

La data de 08.12.2009, orele 02:00, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată de către F.I., din comuna Drăguţeşti, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 07.12.2009, între orele 17:00 şi 19:00, fiica sa, în vârstă de 15 ani, a fost victimă a infracţiunii de viol, comisă de doi necunoscuţi. Urmare a cercetărilor derulate cu operativitate de către poliţiştii de investigaţii criminale, s-a stabilit că suspecţi de săvârşirea faptei sunt D.C. Mircea, de 28 ani şi A. Grigore, de 53 ani, ambii din municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj.

Din primele acte premergătoare întocmite în cauză, a rezultat că cei doi suspecţi, în seara de 07.12.2009, aflându-se cu un autoturism pe raza municipiului Tg. Jiu, au abordat partea vătămată şi, sub pretextul că vor să o conducă la domiciliu, s-au deplasat la marginea unei păduri de pe raza comunei Câlnic, unde, prin constrângere, au întreţinut raporturi sexuale cu victima, după care au condus-o la domiciliu. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi i-ai introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 09.12.2009, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: