Minoră implicată într-un accident rutier

O minora a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost izbită din plin de o altă maşină. Accidentul s-a produs în sensul giratoriu din faţa Liceului Pedagogic din Târgu Jiu. Fata a fost transportată de urgenţă la spital, unde a şi rămas internată, dat fiind faptul că starea acesteia nu era una tocmai bună.

În accident au fost implicate două autoturisme marca Dacia şi Kia. În urma impactului, Nicoleta Diaconescu de 16 ani, pasageră a autoturismului Dacia, s-a lovit la cap. Aceasta se afla în maşină alături de sora ei geamănă şi fratele, maşina fiind condusă de un unchi al său, Eftenie Dogaru din Muşeteşti. Bărbatul spune că de vină a fost celălalt conducător auto, dat fiind faptul că maşina pe care el o conducea era deja intrată în sensul giratoriu. „Duceam nepoţii acasă, eram intrat în sensul giratoriu. Nu mi-a acordat prioritate şi a intrat cu maşina în noi. Nepoata mea s-a lovit rău la cap”, a spus Eftenie Dogaru.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei. Dat fiind faptul că fata acuza dureri puternice la cap a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „A fost adusă o tânără, victima unui accident de circulaţie, cu traumatism cranio-cerebral şi cervical”, a precizat Liliana Crăciun, medic UPU. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu(UPU) au considerat că este mai bine ca minora să rămână internată.

La spital a ajuns şi Mihai Surdu din Târgu Jiu, celălalt conducător auto, însă pentru a-i fi recoltate probele biologice. Analizele au arătat că tânărul consumase alcool înainte să se urce la volan, reieşind o concentraţie de 0.03 mg/l.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: