Patru hoţi au pus Ocolul Silvic Turceni pe butuci

Patru bărbaţi au ajuns în arestul poliţiei după ce au lăsat Ocolul Silvic Turceni după ce au furat motorul gaterului. Pentru că nu aveau bani de mâncare, l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi, pentru o suma modică, în comparaţie cu valoarea reală a acestuia. Acum suspecţii trebuie să dea socoteală magistraţilor.  

Totul s-a petrecut chiar de Mărţişor, de 1 martie. Cei patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani, toţi din Turceni, au furat motorul gaterului Ocolului Silvic care era amplasat pe raza localităţii Strâmba- Jiu. Motorul electric trifazic are o valoare estimată la suma de 4000 de lei şi avea peste 200 de kg. Bunul sustras a fost dus cu un căruţ la un centru de colectare a deşeurilor feroase, pentru care hoţii au primit în schimb suma de 240 de lei. Abia miercuri pădurarii şi-au dat seama de lipsa motorului. Au anunţat  poliţia despre dispariţia acestuia, iar la scurt timp, cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti. Hoţii spun că au recurs la acest gest din cauza faptului că nu aveau bani să-şi cumpere mâncare. „Am furat motorul de foame. Nu aveam bani şi l-am vândut la fier vechi”, a spus unul dintre reţinuţi.  

Cei patru hoţi au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, iar magistraţii au decis ca aceştia să nu părăsească localitatea de domiciliu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: