Minoră lovită de mașină

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de către un reprezentant al Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 37 de ani, din localitate, s-a prezentat la unitatea medicală împreună cu fiica sa minoră care a fost victima unui accident rutier.

În urma deplasării echipajului de poliție la fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Parângului din orașul Bumbești Jiu, la intersecția cu strada Gării a efectuat manevra de virare la dreapta, acroșând-o pe minora în vârstă de 8 ani, care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorei, care a fost preluată de mama sa și transportată la spital. Conducătorul auto a parasit locul producerii accidentului, fiind identificat de polițiști în curtea spitalului din orașul Bumbești Jiu. Acesta deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: