Minoră rănită în accident la Bengeşti

Poliţiștii din Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, participant la traficul rutier, despre faptul că pe D.N. 67 - localitatea Bengești Ciocadia, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, iar conducătorul autoturismului implicat în eveniment a părăsit locul faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că o minoră de 12 ani, din comuna Bengești Ciocadia, în timp ce se deplasa însoțită de mama ei pe partea dreaptă a părții carosabile, din direcția Bengești Ciocadia spre Târgu-Jiu, a fost acroșată de un autoturism de culoare deschisă, care circula în aceeași direcție și care a părăsit locul accidentului. În urma impactului minora a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orașului Târgu Cărbunești pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, la sediul poliției s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, care a susținut că ar fi condus autoturismul implicat în eveniment. Autovehiculul a fost identificat în comuna Albeni, în parcarea unei societăți comerciale, cu elemente de caroserie distruse și care corespund cu cele găsite la fața locului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

Vizualizări: 1,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: