Șef nou la Inspectoratul Județean Gorj. Cine este!

Colonelul Dorel Roșu este noul comandant al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Gorj. Acesta i-a luat locul lui Florin Popescu, care s-a pensionat. Popescu a predat ștafeta noului comandant.
Ceremonia de predare-primire a comenzii Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj și a Drapelului de Luptă al unității a debutat cu primirea inspectorului general al Jandarmeriei Române, precum și a reprezentanților instituțiilor militare din județul Gorj. În prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile dislocate în județul Gorj, generalul de brigadă Andreiana Marin, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a prezentat Ordinul de numire în funcție a noului comandant și a asigurat predarea-primirea Drapelului de Luptă al unității, ceremonialul finalizându-se cu defilarea subunităților.
Noul șef al IJJ Gorj a ocupat până acum funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

Vizualizări: 2,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: