Minprest ar putea începe anul cu un concediu forțat

Salariații Minprest Serv Rovinari ar putea începe anul cu un concediu, dacă negocierile cu principalul beneficiar de servicii, Complexul Energetic Oltenia, nu vor fi finalizate.

Directorul Gabriel Giorgi a spus că astfel de temeri au fost la fiecare sfârșit de an. “Suntem încă în negocieri, sperăm să le terminăm până la finalul anului. Dacă nu le finalizăm, riscăm să avem o problemă la începutul anului 2019 în privința prestării serviciilor pentru Complexul Energetic Oltenia”, a spus Giorgi la Radio Infinit.

CE Oltenia este principalul acționar la Minprest, dar și primul beneficiar al serviciilor prestate de această firmă care are peste o mie de salariați. “Există o posibilitate să intrăm cu câteva zile de concediu la începutul anului, dacă nu vom semna contractele în timp util. Dacă nu avem contracte semnate, nu avem bază legală să mergem cu oamenii la serviciu. Sper să înțeleagă și cei din Complexul Energetic Oltenia că suntem într-o situație limită din mai multe puncte de vedere”, a mai spus Giorgi, făcând referire la faptul că a crescut și salariul minim pe economie, dar și costul cu muncitorii calificați, care sunt tot mai greu de găsit. (A.A.)

Vizualizări: 1,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: