Mircea Badea, bun de gură și după al doilea KO

Mircea Badea a fost făcută K.O. după numai 5 secunde, într-un meci demonstrativ cu Teodor Emi, celebrul motociclist care a fost provocat de prezentatorul Antena 3, în 2014. La meciul din 2019, Badea a căzut de la început și a rămas inconștient mai bine de un minute, spre panica unora.

Teodor Emi l-a lovit cu genunchiul în faţă şi Mircea Badea a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase. ”Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi aroganţă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul ăsta după ce i-am acordat revanşa”, a fost reacţia lui Teodor Emi.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Mircea Badea îşi asigură fanii că este bine: ”Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a fost mesajul postat de Badea pe contul său de Facebook.

Trebuie spus că Tedi Emi este luptător în circuitul K1. Cei doi s-au mai luptat şi în 2014, după ce Mircea Badea l-a jignit în timpul unei emisiuni.

Vizualizări: 2,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: