Miruță: Nu pot să fiu candidatul de serviciu

Președintele Uniunii Salvați România Gorj, Radu Miruță, a explicat într-o emisiune de ce nu este el candidatul formațiunii la Primăria Târgu Jiu, deși are cea mai mare notorietate. “Nu pot să fiu candidatul de serviciu la toate alegerile la care USR participă, pentru că USR este un partid care și la Gorj a căpătat o anumită anvergură și care trebuie să promoveze mai multe persoane”, a spus Miruță la Radio Târgu Jiu.

Cristinel Pablo Radu Suciu este candidatul susținut de Uniunea Salvați România la Primăria Târgu Jiu. Acesta este economist la o firmă privată și este aproape necunoscut opiniei publice.

Lista de consilieri propusă de USR la Târgu Jiu este deschisă de două profesoare, Cristina Goanță și Mihaela Runceanu. Lista trebuie însă îmbinată cu cea de la PLUS, care nu a fost făcută publică. “Va trebui să stabilim un raport care poate fi de 3 la 1, patru la 1, cinci la 1, o să vedem”, a mai spus Miruță, care exclude varianta de a împărți locurile eligibile în mod egal cu PLUS.

Radu Miruță a candidat la Primăria Târgu Jiu la alegerile parțiale din 2017, când a obținut 979 de voturi, fiind pe locul al patrulea după Marcel Romanescu - 12.201 voturi, Aurel Popescu - 8.200 voturi și Viorel Caragea - 1.091 voturi. (A.A.)

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: