Misarăș a plecat de la Târgu Jiu și joacă în Liga 1 din Moldova

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot, Alexandru Misarăș (25 de ani). Acesta a semnat deja cu Zimbru Chișinău, club care activează în prima ligă din Republica Moldova.

Alexandru Misarăș era printre cei mai vechi jucători din lotul echipelor patronate de Nicolae Sarcină în ultimi ani. Misăraș a ajuns la fosta echipă Energeticianul în vara lui 2018, de la Sănătatea Cluj. Între timp, formația care evolua la Petroșani sub această denumire, în perioada în care Alexandru Misarăș era în lot, în vara lui 2019 mai exact, și-a schimbat denumirea în ACS Viitorul și s-a mutat la Severin, iar fundașul a continuat la noua structură.

Jucătorul născut la Turda nu a jucat deloc în acest sezon de Liga 2  fiind cel mult pe banca de rezerve în câteva partide disputate de formația pregătită de Florin Stîngă. În plus, nici stagiunea precedentă nu a evoluat în prea multe dueluri, bifând doar patru meciuri (124 de minute) în campionat, conform statisticii prezentate de liga2.ro.

Misarăș pare că a luat decizia bună mergând la Zimbru Chișinău întrucât a fost integralist în partida jucată sâmbătă de formația din Republica Moldova în campionat, scor 2-1 cu Dinamo-Auto Tiraspol, de pe teren propriu. A fost prima victorie a sezonului pentru Zimbru Chișinău, care are doar 8 puncte după nouă meciuri, fiind pe penultimul loc al clasamentului, pe 7, și o devansează chiar pe Dinamo-Auto Tiraspol, care are 0 puncte.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: