Antrenor român, favorit să o preia pe Inter Milano

Antrenorul Cristi Chivu este favorit să o preia pe Inter Milano, au anunțat jurnaliștii de la Tuttosport. Antrenorul lui Inter, Simone Inzaghi, este pe picior de plecare de la Inter Milano, după ce rezultatele din ultima perioadă nu au fost satisfăcătoare.

 Înfrângerea suferită în fața lui AS Roma, 2-1, pare a-i fi determinat pe șefii italienilor să pună piciorul în prag și să îi caute înlocuitor tehnicianului. Potrivit jurnaliștilor de la Tuttosport, Cristi Chivu ar fi „alegerea logică”, astfel că antrenorul român ar putea să devină tehnicianul uneia dintre cele mai cunoscute echipe din lume. „Chivu a luat-o de jos, de la echipa U14. A promovat la Primavera și a cucerit titlul. El reprezintă alegerea internă logică, managerul care ar fi evoluat cel puțin până la pauza provocată de Campionatul Mondial (20 noiembrie 2022)”, au notat jurnaliștii de la Tuttosport.

Cristi Chivu a evoluat pentru Inter între 2007 și 2014, timp în care a câștigat Liga Campionilor, un Campionat Mondial al Cluburilor și două Supercupe ale Italiei. În 2018 și-a început cariera în antrenorat, la Inter U14, apoi a urcat câte un nivel în fiecare sezon până când a ajuns la Inter Primavera, alături de care a câștigat titlul în „Cizmă” și a jucat în faza grupelor UEFA Youth League.

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: