Baschetbaliștii juniori U14 au încheiat primul turneu

Baschetbaliștii juniori, componenți ai Grupei U14 a CSM Târgu Jiu s-au deplasat în week-end la Craiova, pentru primul turneu din cadrul Grupei 9. Meciurile s-au disputat în Sala ”Ioan Constantinescu”, pe 1 și 2 octombrie.

Echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu a început turneul cu o victorie, scor 70-60, contra celor de la ACS Champions Bucureşti-Craiova. Gorjenii au pierdut însă următoarele două partide, 52-70, cu ACS Alpha Sport Team Sibiu, și 31-80, cu ACS Îngerii Băniei Craiova, a informat csmtargujiu.ro

Turneul de debut în noua ediție de campionat a fost unul destul de dificil pentru jucătorii lui Răzvan Bratoloveanu: ”Primul turneu a fost foarte dificil pentru noi prin prisma faptului că am întâlnit 3 echipe foarte bune. De primul meci, pe care chiar dacă l-am câștigat, nu prea sunt mulțumit de joc, nici pe faza defensivă, nici pe fază ofensivă, deși nu pot spune că nu sunt mulțumit de atitudinea și dăruirea băieților pe toată durata meciului. În celelalte meciuri s-a văzut oboseala, dar și valoarea adversarului, dar asta nu e o scuză pentru noi deoarece și celelalte echipe au avut tot atâtea meciuri. Ne vom întoarce acasă și vom continua să muncim la fiecare antrenament, pentru a ne îmbunătăți atât jocul colectiv, cât și pe cel individual”.

Grupa 9  / Rezultate turneu 1

Sala ”Ioan Constantinescu” din Craiova

CSM Târgu Jiu – ACS Champions Bucureşti-Craiova 70-60

CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu 52-70

CSM Târgu Jiu – ACS Îngerii Băniei Craiova 31-80

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: