Sute de mii de vizualizări în câteva ore pentru piesa lansată joi de Andra și Smiley: "Doar vina ta"

Andra și Smiley au lansat joi noua lor piesă „Doar vina ta” care reprezintă și o premieră în carierele lor, fiind prima cântată împreună deși cei doi au mai colaborat. La doar trei ore da la lansare videoclipul piesei trecuse de 200.000 de vizualizări pe youtube.

Melodia care se bucură deja de succes din prima zi de lansare este o co-producţie Andra Records şi HaHaHa Production. În videoclipul care are sute de mii de vizualizări în câteva ore de la lansare

Andra este tatuatoare profesionistă şi are braţul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artişti sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”. v„Este o piesă pe care am compus-o cu dedicaţie pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi şi iată că momentul acesta mult aşteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie şi proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” şi la alte producţii şi tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră şi iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească”, a mărturisit Smiley, artistul care cântă, dar şi semnează versurile şi muzica noii piese alături de Şerban Cazan.

”Doar vina ta”, noua piesă Andra feat. Smiley, este povestea perfectă de dragoste. „E despre dragoste şi fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simţi complet atât dimineaţa la cafea, cât şi seara când ajungeţi acasă şi vă uitaţi la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îţi doreşti mai mult de-o viaţă cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. “Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simţi şi asculta şi tu cu nodul în gât şi lacrimi în ochi.”, a povestit Andra despre noa sa melodie.

În videoclip mesajul „O viaţă n-o să ne-ajungă, vreau două neapărat!”, apare tatuat de mâna Andrei dar și pe corpul personajului principal masculin, pregătit să-şi surprindă partenera cu o cerere în căsătorie.

Videoclipul „Doar vina ta”, în care apar în rolurile principale actorii Ştefan Iancu şi Daria Pentelie, este regizat de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurenţiu Militaru şi cu producţia semnată de HaHaHa Video Production.

Andra ❌ @Smiley - Doar vina ta (Official Video)

Galerie fotoVizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: