Tudor Chirilă, operat în Germania de o boală cumplită pentru profesia sa

Solistul și juratul de la Vocea României, Tudor Chirilă, a fost supus unei operații pe corzile vocale, o boală cumplită pentru profesia sa. Vedeta a apelat la serviciile medicilor din Germania pentru această problemă de sănătate. 


Tudor Chirilă a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că a trecut prin clipe extrem de grele în această vară. Juratul de la ,,Vocea României” a avut probleme medicale serioase și a fost nevoit să se opereze pentru a-și salva vocea. El a fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale și a fost nevoit să își anuleze aproape toate concertele. Artistul a crezut că totul se va rezolva cu un simplu tratament, dar medicii l-au anunțat că va fi nevoie de o operație. „A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie“, a scris artistul.

Solistul a susținut că o altă veste l-a pus la pământ. Mai exact, terapeutul vocal cu care a lucrat o viață întreagă s-a stins din viață tot în sezonul cald care abia a trecut. Artistul s-a trezit astfel singur în fața unei probleme imense. 

Vizualizări: 2,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: