Întrebările lui Iordache pentru ministrul Energiei

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, i-a interpelat pe premierul Ciucă și pe ministrul Energiei, cu privire la probleme legate de situația economiei.

“Împreună cu echipa Forța Dreptei din care fac parte, am propus o serie de măsuri care să ducă la scăderea prețului la gaze, energie, alimente de bază și combustibili. Chiar dacă sunt în opoziție, este datoria mea să vin și cu soluții, nu doar cu critici. Măsurile propuse de noi sunt pe masa guvernului de câteva luni și sperăm să țină cont de ele pentru că sunt bine fundamentate împreună cu specialiști din fiecare domeniu”, a transmis Iordache.

Una dintre întrebările adresate ministrului energiei este legată de CE Oltenia. “Care este strategia de dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia, către ce obiective este condusă Compania și cum va afecta Planul de Restructurare dezvoltarea economică și socială a Regiunii Oltenia?”, se arată în interpelare.

De asemenea, senatorul de la Forța Dreptei vrea să afle ce investiții noi vor fi dezvoltate în energie, defalcat pe fiecare sector în parte, dar și ce investiții sunt în derulare și care este gradul de realizare la acest moment.

Vizualizări: 1,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: