Modroiu s-a răzgândit. „Nu mai candidez, va fi o campanie murdară la Drăguţeşti”

Nu mai candidează la primărie şi demisionează din PNL! Ion Modroiu, fost primar la Drăguţeşti, a declarat că l-au dezamăgit şefii PNL şi că a luat decizia de a susţine candidatul ALDE, pe actualul primar Ion Popescu. Modroiu a declarat, la Radio Infinit, că Popescu este omul potrivit pentru comuna Drăguţeşti.

 Reporter: Mai candidaţi la Primăria Drăguţeşti?

Ion Modroiu: Nu mai candidez, nu are farmec. Am văzut care este starea oamenilor, va fi o campanie murdară şi eu sunt om pentru linişte. Am văzut şi reacţia PNL şi nu-mi place deloc. Săptămâna aceasta îmi depun demisia de la PNL, să nu mai fac parte din niciun partid politic că nu este pentru mine.

 Rep.: De ce v-aţi răzgândit?

I.M: M-am răzgândit pentru că am văzut comentariile fostului primar în presă, „un infractor deosebit de periculos pentru comuna Drăguţeşti” şi nu vreau să intru cu el în polemici pentru că nu este un om serios şi nu vrea binele comunei. Eu sunt om de toată isprava şi am făcut proiecte pe care el le-a călcat în picioare. Nu vreau. Vreau linişte şi o să sprijin candidatul cel mai potrivit pentru comuna Drăguţeşti.

 Rep.: Pe cine veţi sprijini la alegeri?

I.M: O să-l sprijin pe domnul Ion Popescu. Mie mi-a făcut o impresie foarte bună acest băiat, este tânăr, are vervă, iniţiativă, face chestiuni şi pentru bătrâni şi pentru tineret, este chiar omul potrivit pentru comună. Eu îl susţin pe cel mai bun, este un om care n-a făcut rău comunei Drăguţeşti. Moşoiu este condamnat pentru ce a făcut, are dosare o grămadă, nu ştiu de ce nu se retrage din politică pentru că el este pătat rău de tot.

 Rep.: Dumneavoastră nu mai aveţi probleme penale?

I.M: Este un proces în curs de rejudecare, deci totul a fost casat, tot ce a făcut Moşoiu, că ştiţi foarte bine cum s-a făcut dosarul acela. Totul a fost o manevră ca să acopere ce a făcut Moşoiu. Toţi banii de pe puntea aia Moşoiu i-a dat la Energoconstrucţia şi nu s-au făcut lucrări. Să nu mai dea pe mine vina. El aruncă aşa în neant zvonuri şi prostii. La ora actuală eu nu am condamnări, nu sunt ca el.

Vizualizări: 2,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: