Aurel Popescu: Directorul meu de campanie va fi Cosmin Popescu

Aurel Popescu susţine că este singura nominalizare a PSD Gorj pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. Asta după ce declaraţiile lui Florin Cârciumaru, de săptămâna trecută, au lăsat loc de interpretări. Aurel Popescu spune că deja s-au stabilit şefii de campanie pentru Târgu Jiu şi Drăguţeşti. La municipiu, directorul de campanie pentru Aurel Popescu va fi preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu.     

Rep.: Există vreo îndoială în ceea ce priveşte candidatura dumneavoastră la Primăria Târgu Jiu?

Aurel Popescu: Nu există nici cel mai mic dubiu, a fost o interpretare a celor declarate de senatorul Florin Cârciumaru. Domnia sa a subliniat faptul că trebuie să purtăm discuţii cu partenerii noştri, cu ALDE pentru candidaturile de la Târgu Jiu şi Drăguţeşti. Trebuie să câştigăm atât Primăria Târgu Jiu, cât şi Primăria Drăguţeşti. Este tot ceea ce ne dorim în urma campaniei va pe o vom desfăşura în luna iunie.

Rep.: Au mai fost şi alte persoane care şi-a manifestat intenţia de a candida, în cadrul partidului, în ultima perioadă?

A.P.: Niciodată nu s-a mai discutat vis-a-vis de o posibilă altă candidatură pentru Primăria Târgu Jiu decât candidatura privind pe Aurel Popescu. Chiar şi la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a PSD s-a pus în discuţie acest lucru, în sensul că trebuie stabilite toate datele vis-a-vis de campania electorală. Deja s-au luat în discuţie şi posibilii responsabili ai campaniei electorale pentru Târgu Jiu şi Drăguţeşti. La Târgu Jiu, vă spun că este o onoare pentru mine să-l am alături, în calitate de director de campanie pe domnul Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Rep.: Dar şi domnul Luis Popa vorbea, la un moment dat, de o funcţie în administraţia publică. Aţi discutat cu dumnealui?

A.P.: Domnul Luis Popa a avut o discuţie cu mine, şi-a spus punctul de vedere vizavi de ce apăruse în presă cu mult timp în urmă. Domnia sa, în niciun caz, nu-şi doreşte în Primăria Târgu Jiu sau o posibilă candidatură pentru Primăria Târgu Jiu. Are o altă viziune în ceea ce priveşte viitorul domniei sale. Referitor la municipiul Târgu Jiu, domnul Luis Popa, la fel ca şi ceilalţi colegi şi-a arătat toată determinarea şi bunăvoinţa de a participa, cu trup şi suflet, în campania electorală alături de mine.       

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: