Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Moment de reculegere în fața IPJ Gorj - VIDEO

Polițiștii gorjeni au ținut un moment de reculegere, luni după-amiază, în fața Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, în memoria colegului lor care a decedat din cauza coronavirusului. Zeci de oameni ai legii au ieșit în curtea instituției, păstrând distanțarea socială, iar cu lacrimi în ochi au privind cum colegul lor a plecat pe ultimul drum.

Polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor și au ținut în mână o floare și fotografia  lui Cristian Zanfira în semn de recunoștință. Bărbatul avea doar 37 de ani și a lăsat în urmă doi copii și o soție îndurerată.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de la unitatea medicală din Târgu Cărbunești, fiind însoțit de echipaje ale poliției până la cimitirul unde a fost înmormântat.

Momentul de reculegere i-a fost dedicat și lui Aurelian Șuță, caricaturist și fost polițist. Acesta s-a stins sâmbătă din viață, tot din cauza temutului virus.

Galerie foto


Vizualizări: 5,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: