Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani

Solista Monica Anghel a decis că are nevoie de permis de conducere pentru camion şi va încerca să îl ia la 51 de ani. Vedeta cu o voce fabuloasă, imposibil de confundat, are şi alte pasiuni în afară de muzică  dar printre acestea nu se numără condusul la drum lung.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Născută pe 1 iunie, doar câteva zile o despart de împlinirea vârstei de 51 de ani, pe care nu o arată și spune că nici nu o simte.

Vedeta are libertatea de a alege proiectele profesionale în care se regăsește și mai ales știe să se bucure de lucrurile simple. Actrița din serialul „Strada Speranței”, difuzat pe Kanal D, a povestit recent, pentru  Impact.ro, că zilnic își dorește să învețe lucruri noi și că pragul vârstei de 50 de ani nu îi pune bariere atunci când vrea să-și îndeplinească anumite vise.Motivul pentru care Monica Anghel vrea să își ia permisul de camion este strâns legat de dragostea ei pentru cai. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că învață să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, însă pandemia i-a pus bețe-n roate. „În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”, a dezvăluit Monica Anghel.

Aceeaşi pasiune se pare că a moștenit-o și fiul Monicăi Anghel, Aviv.

Vizualizări: 1,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: