Morega îl face șarpe pe Marcel Romanescu

Atac fără precedent al lui Dan Ilie Morega la adresa primarului Marcel Romanescu. Deși l-a susținut public timp de 20 de ani, Morega a lansat acum un atac dur la adresa fostului său protejat. Două motive de supărare a invocat Morega, faptul că a avut stabilită o întâlnire cu edilul, la care acesta nu a venit și a uitat să anunțe, dar și că nu i-a trimis măcar un mesaj de felicitare de Sf. Ilie.

"Pe Marcel Romanescu l-am iubit pentru că l-am luat de la 23 de ani la Universitatea “Constantin Brâncuși” asistentul meu universitar și circa 20 de ani am lucrat împreună. Eu l-am preluat pe Romanescu de la AJOFM. Dacă nu te luam eu de la AJOFM, rămâneai un simplu salariat la această instituție, loc de unde puteai să îți iei adio de la politică. Așadar, cu alte cuvinte, te-am promovat, te-am iubit și te-am ocrotit și ai ajuns și în politică ceea ce ești în prezent. Târziu am realizat că abia acum ți-ai dat arama pe față și am ținut la piept un șarpe", a scris Morega pe pagina de socializare.

Morega a mai scris că: "Am ținut și țin la el dar, de când e primar, m-a dezamăgit până la lacrimi, știind că eu sunt un om foarte sentimental. Marcel Romanescu și-a dovedit adevărata lipsă de caracter și este doar pentru interes".

Într-o lungă postare pe facebook, Morega l-a făcut "infatuat și cu mândrie prostească", care are un comportament de jupân.

Dan Ilie Morega este cunoscut pentru tonul agresiv pe care îl are față de anumite persoane, dar este pentru prima dată când îl folosește în raport cu Marcel Romanescu. Primarul din Târgu Jiu a comentat situația la un post de radio, explicând că a fost probabil foarte ocupat și că își cere scuze dacă a scăpat din vedere anumite aspecte. (A.A.)

Vizualizări: 2,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: