PMP și-a desemnat candidatul pentru Primăria Motru

Partidul Mișcarea Populară Gorj și-a aruncat în luptă candidatul pentru Primăria Motru. Este vorba despre fostul director de la Cariera Roșiuța, Constantin David. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul formațiunii politice de la Târgu Jiu.

Cel care va intra în bătălia electorală pentru a câștiga fotoliul de primar al orașului Motru, Constantin David, a făcut parte din PSD. Inițial, prima variantă a social-democraților pentru alegerile din toamna acestui an a fost David, însă pe parcurs lucrurile s-au schimbat, iar cel propus este Cosmin Morega. Astfel, fostul director de la Roșiuța a luat decizia de a pleca din PSD, trecând în barca PMP.

Liderul formațiunii politice de la Gorj, Nicolae Davițoiu, spune că decizia este una definitivă. ”Am luat decizia ca pentru Primăria Motru să-l desemnăm pe domnul inginer David. Este un om destul de cunoscut în zona respectivă, conducând mulți ani unități minere. Eu cred că va fi o luptă destul de interesantă. Nu am căutat să oferim avantaje nici măcar unuia dintre candidații la Primăria Motru. Trebuie să obținem un scor bun acolo și o vom face”, a spus Nicoale Davițoiu, liderul PMP Gorj, în cadrul conferinței de presă.


Constantin David a vorbit despre ceea ce-l recomandă pentru o astfel de funcție: ”Mi-am dorit să candidez pentru Primăria Motru. Sunt un om de echipă și pacifist. Am lucrat în cariere minere și am luat decizii bune. Mulți m-au întrebat că de ce nu vreau să candidez la primărie. O să muncesc pentru oameni și în folosul comunității”, a spus David.

Vizualizări: 1,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: