Moș Nicolae a ajuns deja la copiii din Turburea

Bucurie mare astăzi în rândul elevilor și preșcolarilor din Comuna Turburea. La inițiativa autorităților locale, Moș Nicolae a ajuns mai devreme la aceștia. Copiii au fost luați prin surprindere și s-au bucurat de cadourile primite.

Autoritățile locale din comuna gorjeană Turburea s-au mobilizat și anul acesta și au adus o bucurie copiilor din localitate. Moș Nicolae a venit mai devreme pentru aproximativ 600 de elevi și preșcolari care studiază la unitățile de învățământ din localitate.

”La noi a devenit tradiție ca de Moș Nicolae să oferim câte un cadou elevilor și preșcolarilor din școlile și grădinițele din comună. Nu am mai așteptat până luni și am furat puțin startul și am distribuit astăzi darurile de la Moș Nicolae. Fiecare copil a primit câte o căciulă, un fular și o pereche de mânuși și un dulce din parte autorităților locale. Nu puteam să lăsăm să treacă neobservată această zi”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Și de 1 Decembrie autoritățile locale din Turburea au împărțit sute de porții de fasole familiilor greu încercate din comună.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: