Motivele arestării traficantului de droguri Gheorghe Hagi

Gheorghe Dumitru Hagi, un tânăr de 25 de ani din Târgu Jiu, este pentru 30 de zile în arest preventiv într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc. Acesta a ajuns după gratii ca urmare a perchezițiilor din 4 iulie, atunci având loc 6 percheziții domiciliare în județele Gorj și Olt.

“În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 50 de grame de canabis, două grindere, un cântar de precizie, pliculeţe folosite la ambalarea drogurilor şi şase terminale mobile, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au pus în aplicare și șapte mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor”, arată IPJ Gorj într-un comunicat dat publicității astăzi.

Practic, după procurarea cantităţii de droguri, tânărul le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar, ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Gorj.

La data de 5 iulie, tânărul de 25 de ani a fost prezentat Tribunalului Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. (A.A.)

Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: