Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sorina rămâne, deocamdată, la părinții adoptivi

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, vineri, cererea de suspendare a hotărârii judecătoreşti prin care Sorina, fetiţa de la Baia de Aramă, a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA. Sorina rămâne astfel la familia adoptivă, cel puțin până la judecarea pe fond a procesului prin care procurorul general a cerut revizuirea adopției. 

Dacă judecătorul ar fi suspendat hotărârea de adopție, Sorina ar fi ajuns într-un centru de plasament, pentru că asistenta maternală care a crescut-o a rămas fără atestat. Săptămâna viitoare va fi judecată cererea privind revizuirea adopției.

Un alt dosar privește interzicerea părăsirii ţării de către Sorina, pe care instanța l-a strămutat la Tribunalul Olt, acolo unde nu a primit încă termen de judecată. 

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA. Fetița s-a opus, dar a fost târâtă pe stradă de un procuror care s-a ales cu dosar penal. (A.A.)

Vizualizări: 2,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: