Mrejeru își schimbă echipa de la Inspectoratul Școlar Județean

Inspectoratul Școlar Județean Gorj își primenește echipa înainte de începerea noului an școlar. Mai mulți inspectori școlari vor fi înlocuiți de la 1 septembrie. Este vorba de inspectori care nu ocupau funcția prin concurs, ci prin delegare.

Marcela Mrejeru, inspector școlar general, a explicat decizia. “Schimbările sunt necesare, pentru că orice inspector școlar general vine cu o echipă. Am găsit o echipă care funcționează, sunt oameni responsabili, cu experiență. Dar, așa cum este firesc, am făcut schimbări acolo inspectorii nu aveau concurs, au fost puși cu delegație. Am încercat să mențin o structură solidă din vechea echipă a inspectoratului și să aduc oameni noi, care să aducă un suflu nou, altfel intervine plafonarea”, a spus Mrejeru la N-Sat TV.

Aceasta a dat și un exemplu de schimbare: “Inspectorul pe proiecte va fi un om care nu a fost niciodată în inspectorat, este vorba de doamna profesor Vasilica Udriștoiu, profesor titular la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” și la Herni Coandă”.

Potrivit unor surse, de la 1 septembrie vor mai fi schimbări la Chimie, fizică, biologie, unde Daniela Damo va lua locul Ilenei Popescu, la Sport unde Ion Andrei va lua locul lui Valentin Tîlvescu, la Istorie unde Dănuț Lupulescu va lua locul lui Cristi Ciobanu și la Învățământ special, unde va fi Ramona Neguți în locul Danei Șchiau.

Marcela Mrejeru a confirmat doar că sunt puține schimbări, dar necesare: “Schimbările nu sunt multe, unii nu pot să lucreze cu mine sau eu nu pot să lucrez cu ei și este normal să nu rămână în echipa mea”.

Inspectoratul școlar general are 19 inspectori, din care unul general, doi adjuncți și ceilalți pe specialități. (A.A.)

Vizualizări: 3,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: