ACS Exclusive Târgu Jiu, în 16-imile Supercupei României

Echipa de minifotbal ACS Exclusive Târgu Jiu, s-a aflat în week-end printre cele 48 de echipe care au jucat pentru calificarea în Supercupa României.  Campioana locală de la Târgu Jiu a acumulat două puncte şi s-a calificat în 16-imile Supercupei. .

Cel mai puternic turneu de minifotbal din țară din ultimii ani, Supercupa României, a avut loc în weekend-ul recent încheiat, la Oradea. Jucătorii de la ACS Eclusive, pregătiți de Bogdan Horhoianu, au fost repartizați în grupa F a competiției, alături de echipa gazdă, AEK Oradea și de Spartanii Rm-Vâlcea. Primul meci a fost cel mai important, gorjenii reușind să treacă de Spartanii, după executarea loviturilor de la 7 metri, 2-2 în timp regulamentar. Cu două puncte acumulate, gorjenii și-au asigurat prezența în 16-imile competiției încă dinaintea meciului cu AEK. Partida, desfășurată la Baza Tineretului, a fost la discreția gazdelor, care s-au impus cu același scor ca și în meciul cu Spartanii, 5-0. De pe locul 2 în grupă, ACS Exclusive a primit un adversar extrem de puternic în prima fază eliminatorie, Borussia Hermannstadt Sibiu care a câștigat cu scorul de 2-0, mergând astfel în optimi.

Pentru ACS Exclusive însă, echipă aflată la prima participare la o competiție de o asemenea anvergură, accederea între primele 32 de echipe din țară reprezintă un rezultat onorabil. Cu un lot ceva mai „numeros” la viitoarele turnee, echipa lui Bogdan Horhoianu poate spera, cu siguranță, la prezența într-o fază mai superioară a competiției.

 Rezultate, ACS Exclusive Târgu Jiu, Supercupa României 2021

Grupa F

ACS Exclusive Târgu Jiu – Spartanii Rm-Vâlcea 2-2 (5-4) după loviturile de la 7 metri

ACS Exclusive Târgu Jiu – AEK Oradea 0-5

16-imi

ACS Exclusive Târgu Jiu – Borussia Hermannstadt Sibiu 0-2

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: