UCB Târgu Jiu se desparte de doi jucători

Clubul UCB Târgu Jiu a anunţat primele mutări din perioada de vară. Este vorba de doi jucători care au evoluat în acest sezon pentru echipa de handbal şi care au încheiat contractele cu clubul, portarul Cătălin Ursu şi centrul Marius Dospinescu.

Anunţul despărţirii de cei doi handbalişti a fost făcut de către principalul comunicator al clubului,, directorul Virgil Popovici. Oficialul clubului UCB a avut totuşi cuvinte de laudă pentru ambii jucători de care clubul se desparte. „Venit în toamna anului 2018, Cătălin Ursu, de acum prietenul clubului nostru, a evoluat pe postul de portar şi a dovedit că este un bun sportiv şi un băiat cu mult bun-simţ. Venit anul trecut, din postura de jucător liber de contract, Marius Dospinescu a dovedit că este un sportiv de valoare, un profesionist desăvârșit şi, mai presus de toate, un om de caracter, cu care ţi-ai dori oricând să colaborezi. Şi-a făcut pe deplin datoria faţă de clubul nostru, fiind un exemplu pentru colegi şi nu numai”, anunţat directorul Popovici care a precizat că la UCB vor fi făcute şi transferuri în curând: „Vom continua să aducem jucători de la propria pepinieră, prin colaborarea cu Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Suntem în tratative și cu alți jucători, dar ne aliniem la potențialul financiar al clubului. Sperăm ca sezonul următor să fie mai bun, dacă nu cel puțin la fel de bun ca sezonul trecut. Vrem ca până la începutul campionatului să putem aduce și alți sportivi care să ne ajute la îndeplinirea obiectivului: locurile 1-4”.

Obiectivul echipei UCB Târgu Jiu va fi acelaşi, menţinerea în eşalonul secund al handbalului românesc, în conformitate cu potenţialul financiar al clubului. Divizia A de handbal se preconizează că va începe anul acesta la finalul lunii august, fiind posibil ca pe perioada de vară handbaliştii să se poată antrena, în sfârşit, în Sala Sporturilor. Acolo unde ar fi normal să se antreneze o echipă de handbal de Divizia A, aşa cum este şi echipa feminină a CSM Târgu Jiu, care are acces nelimitat în sală, pe când unii handbalişti mai noi din lotul UCB nici nu ştiu cum arată sala.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: