Când revine Elvir Koljic la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a explicat care este  situația lui Elvir Koljic, jucător care s-a confruntat cu mai multe accidentări, în acest sezon. Oficialul oltenilor susține că, în prezent, Elvir Koljic este într-o stare bună, astfel că va fi din nou pe teren, începând cu noul sezon competițional.

Elvir Koljic a fost transferat de Universitatea Craiova, în vara lui 2018, de la FK Krupa, pentru 450.000 de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Bănie. Fotbalistul bosniac a suferit o accidentare dură la gleznă, în debutul acestui sezon, într-o partidă contra celor de la Poli Iași. Motiv pentru care a stat pe „bară” o perioadă lungă de timp. Ultima partidă bifată de acesta a avut loc în luna aprilie, când a jucat 45 de minute, în meciul tur cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din semifinalele Cupei României.

Sorin Cârțu susține că, în prezent, Elvir Koljic este într-o stare bună, astfel că va fi din nou pe teren, începând cu noul sezon competițional. „Pe Koljic îl așteptăm să revină acuma, să aibă consistență în joc și să dea consistență jocului nostru, pentru că ne-a lipsit în perioada asta, cât a fost accidentat. Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta, pe care l-a avut altădată”, a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport.

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: