Muncesc cu... pătura în cap

O echipă de angajaţi ai Aparegio a fost surprinsă muncind în condiţii neobişnuite. Doi muncitori remediau o avarie la conducta de apă şi cum afara ploua, colegii i-au protejat cu o pătură. În replică, directorul Aparegio a transmis că angajaţii săi au pelerine de ploaie, dar nu le-au luat pe şantier.

Fotografiile cu muncitorii protejaţi de ploaie cu o pătură au devenit virale pe site-urile de socializare. Imaginile au fost surprinse într-un cartier de vile din oraş, la o conductă care a cedat. Doi muncitori au fost surprinşi în şanţ în timp ce colegii lor, de pe margine, îi protejau cu o pătură. „Eu nu ştiu ce combinaţii or fi făcut ei, dar au pelerine de ploaie. Le-am cumpărat, dar nu ştiu de ce nu le-au luat ei. Noi le-am cumpărat. Le au în dotare. Nu ştiu ce s-o fi întâmplat acum”, a fost reacţia lui Traian Pătrăşcoiu, directorul Aparegio Gorj.

Peste 20 de avarii au fost înregistrate în ultimele două luni la conductele de alimentare cu apă. Unele sunt vechi de 50 de ani şi nu au fost înlocuite, doar reparate parţial. (M.M.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: