Municipalitatea caută să facă noi parcări. Ce soluţii a găsit!

Într-un oraş sufocat de maşini şi cu prea puţine locuri de parcare, autorităţile anunţă că sunt în continuă căutare de noi spaţii pe care să le transforme în parcări. În primă fază, un teren abandonat, în apropierea Complexului Energetic Oltenia, va fi transformat în parcare.

Terenul este curăţat şi urmează să fie tranformat într-o parcare. Autorităţile locale speră ca, astfel, să nu mai fie parcate maşini pe bulevardele din apropiere şi traficul să nu mai fie îngreunat.

De locuri de parcare e nevoie tot mai mare. Directorul de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac, a explicat că se reconfigurează mai multe cartiere din Târgu Jiu nu doar cu scopul ca acestea să fie înfrumuseţate, ci să fie configurate şi noi locuri de parcare.

„Prin investiţiile realizate, zona Cartierului Teiului, prin reconfigurare aleilor, s-a creat noi locuri de parcare. Pe de altă parte, în ce priveşte amplasamentul unor zone care să poată fi utilizate ca parcări, a preluat o suprafaţă de teren pe Alexandru Ioan Cuza, în zona CEO, pentru care a fost promovat proiectul de realizare a unei parcări astfel încât şi bulverdele să poată fi eliberate de acele maşini parcate. Ne dorim să reorganizăm spaţiile urbane cât mai eficient”, a spus, la Radio Accent, Raul Chiriac, directorul Direcţiei de Investiţii, în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

 

 

 

Vizualizări: 1,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: