Horoscop

Valabil pe 26 august

Berbec: Este posibil să întâmpini o lipsă de comunicare cu colegii sau partenerii de afaceri, așa că ar fi bine să lași pentru altă zi proiectele dificile de la muncă. Dacă ai ocazia să mergi într-o vacanță cu partenerul de viață, nu ezita. Bazează-te pe intuiție în luarea deciziilor.

Taur: În prima parte a zilei există posibilitatea să ieși la o întâlnire cu o cunoștiință dragă şi vei cunoaște persoane noi, cu care te poți împrieteni. Îți poți achiziționa noi bunuri, împreună cu partenerul de viață: mașină, electrocasnice, teren. Intuiția este la cote maxime.

Gemeni: Zi bună pentru studiu și comunicare, însă întâmpini dificultăți în a te afirma. La serviciu te ocupi de un proiect pentru care nu ai avut disponibilitate până acum. Este momentul să îți asculți intuiția și să socializezi. Ai ocazia să lămureşti o problemă personală.

Rac: Ești într-o formă bună și cu această ocazie reușești să rezolvi problemele pe care le are familia cu banii, precum și proiectele de la locul de muncă. Este bine să acorzi mai multă atenție la deplasări, întrucât eşti în vizorul unor oameni care te urmăresc pentru a-și însuși bunurile tale.

Leu: La serviciu dai dovadă de profesionalism și seriozitate, iar colegii apelează la sfaturile tale. E o zi favorabilă pentru a finaliza un proiect mare, vei avea parte de câștiguri. Persoana iubită îți oferă șansa să înțelegi ce înseamnă dragostea. Nu uita să-ți manifești recunoștința.

Fecioară: Poți să pleci într-o călătorie ce pare benefică pentru relația de cuplu. Colaborarea cu un prieten de la distanță te încântă, însă nu găsești resurse financiare pentru a dezvolta un proiect comun. Nu face promisiuni mai mari decât cele pe care le poți realiza.

Balanţă: Ziua nu este favorabilă pentru negocieri sau întâlniri importante. Riscul de a face o gafă din cauza neatenției este mare. În familie, relațiile sunt bune și rezolvi toate treburile casnice. Nu ignora sfaturile unei persoane apropiate pentru că vei rezolva mai ușor problemele.

Scorpion: Astăzi este posibil să primeşti o veste surprinzătoare în plan sentimental. Dacă partenerul are probleme de sănătate, ar fi bine să îi fii alături. În a doua parte a zilei iei decizii importante pe plan afectiv, iar niște prieteni te invită la o ieșire în oraș sau într-o excursie.

Săgetător : Problemele personale și profesionale îți acaparează atenția. Îți faci griji în privința banilor, dar nu te stresa și ai încredere în viitor. O plimbare cu partenerul de viață îți va aduce bună-dispoziție. Ar fi bine să amâni luarea deciziilor majore și să acorzi atenție dorințelor partenerului.

Capricorn: Vei avea parte de rezultate bune în urma muncii pe care ai depus-o pe plan profesional. La job apar noi provocări care par a-și găsi rezolvare. Colegii te vor ajuta să reziști în situațiile stresante. La finalul zilei, vei primi aprecieri din partea familiei, iar acest lucru îți aduce bucurie.

Vărsător: Hotărârea de a obține un statut social privilegiat te determină să te concentrezi pe rezolvarea tuturor problemelor de la serviciu. Totuși, nu te suprasolicita, fii mai relaxat. Partenerul înțelege stresul pe care îl ai și te va ajuta în treburile casnice, va fi dornic să-ți asculte păsul.

Peşti: Este o zi bună pentru relaționare cu prietenii și familia. Dimineață se poate să te întâlnești cu o persoană dragă pe care nu ai văzut-o de ceva timp. Dacă ai ascuns o anumită situație, aceasta va ieși la iveală fără să realizezi, iar dacă ți s-a ascuns un secret îl vei descoperi.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: