Provocare pentru gorjeni, lansată de un antreprenor din Țicleni

Un tânăr antreprenor din Țicleni a lansat o provocare pentru toți gorjenii care vor să petreacă o zi în natură, mai exact în plantația de muri pe care acesta o deține. Berry Fest își propune să aducă la Țicleni, în data de 25 iulie, începând cu ora 17:00, gorjeni care sunt interesați să vadă cum arată plantația de muri, cum se prepară vinul din aceste fructe, dar și să-l deguste.

Antreprenorul gorjean anunță că va fi zi plină de oameni „cool”, muzică live, meșteșugari, produse tradiționale și multă socializare. ”Te invităm să descoperi procesul prin care trece vinul din mure, de la culesul murelor din plantație, unde poți participa și tu, până la degustarea produselor din gama Abund Berry. Așa că hai și tu să te bucuri de piesa de teatru a prietenilor de la Fabrica de Impro, de focul de tabără și de poveștile pline de entuziasm ale antreprenorilor locali”, este anunțul făcut de organizatorul evenimentului.


De precizat este faptul că organizatorii și-au luat toate măsurile de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus: ”Stai fără griji, festivalul se desfășoară în aer liber, iar măsurile de siguranță sunt atent puse la punct”.

Vizualizări: 2,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: