Slowride Transalpina Fest 2019, trei zile de rock şi parade moto

Organizat de  Slowride Transalpina Fest  în colaborare cu Primăria Baia de Fier, cel mai mare festival de rock şi moto organizat în Gorj va avea loc începând de vineri pe Transalpina şi în Baia de Fier. Timp de trei zile, în perioada 12-14 iulie, fanii muzicii rock, pasionaţii de motoare, dar şi iubitorii de natură îşi dau întâlnire pentru al treilea an consecutiv la celebrul festival la care prezentator este la fel de celebrul Cristian Hrubaru.

Povestea Slowride Transalpina Fest care a început în anul 2017 continuă și în 2019. Cea de-a treia ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, de această dată în weekendul 12-14 iulie. Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu numeroase trupe care vor să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu tradiționalul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Dirty Shirt & Orchestra, Implant Pentru Refuz, ALTAR și Coma.

Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA, o formație obișnuită a cluburilor și festivalurilor rock din România și nu numai. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au ”crescut” o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive.

Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare. Iar colaborarea lor cu Ansamblul Transilvania, cu care vor urca pe scena de la Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat.  Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ALTAR, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, la experimentalii Oameni Necunoscuți.

Participanții care vor să urmărească toate cele trei seri de concerte  vor putea petrece o minivacanță, bucurându-se de o experiență de festival completă. Aceştia vor avea la dispoziție zonă de campare cu toate facilitățile incluse, food&bar, concursuri moto cu premii, activități în aer liber, o zonă dedicată copiilor și expoziții de accesorii și produse moto.

Deja tradiționala paradă moto, în care se va forma cel mai mare tricolor din motociclete, nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 13 iulie, în jurul prânzului.

Galerie foto


Vizualizări: 2,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: