Petrecerea verii pentru copiii din Târgu Jiu

Shopping City Târgu Jiu găzduiește duminică, de la ora 17.00, petrecerea de vară pentru copii. Evenimentul intitulat ,,Summer Kids Party” își așteaptă invitații cu nenumărate surprize. Comoara cea mai mare este o piscină plină cu bile colorate, dintre care 100 sunt norocoase. Acestea pot scoate la iveală o sută de premii pentru cei care au șansa să le găsească. 

Pentru a câștiga unul dintre cele 100 de premii, copiii, însoțiți de un adult, trebuie să plonjeze în piscină și să găsească bilele norocoase.

Petrecerea va continua cu atelierele de creație, unde copiii au la dispoziție hârtii colorate, nasturi, sclipici și mărgele, pentru a fi cât mai inventivi. Dacă vor să râdă în hohote, îi au alături pe Tom & Jerry puși pe jocuri și distracție.

Distracție mare va fi și la atelierul de dansuri, dar și la sesiunea de picturi pe față, unde cei mici își pot alege măștile preferate pentru petrecere.

La finalul petrecerii, cei mai norocoși vizitatori ai centrului comercial care au participat la activități, pot câștiga, prin tragere la sorți, o piscină gonflabilă. Dacă participă cu cei mici la distracție, pot câștiga o piscină gonflabilă. 

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: