Nicolae Botgros și "Lăutarii" de la Chișinău, concert la Târgu Jiu

Spectacol de excepție, săptămâna viitoare, la Târgu Jiu. Celebra interpretă Roberta Crintea și alte nume mari ale folclorului românesc vor urca pe scena din Piața Prefecturii și îi vor încânta pe târgujieni cu piesele lor consacrate. Pentru prima dată, va fi prezent la Târgu Jiu și maestrul Nicolae Botgros, în cadrul evenimentului ce va avea loc marți, 23 iulie. Concertul aniversar - 20 de Ani de Cântec - va începe la ora 20:00 iar intrarea va fi liberă.

Maestrul Nicolae Botgros va fi pentru prima dată la Târgu Jiu. Concertul este programat marți, pe 23 iulie, în centrul orașului, iar intrarea va fi liberă. Concertul va începe la ora 20. "Este cel mai mare ansamblu pe care îl au romanii de peste Prut și din România. Cred ca va fi un eveniment senzațional. Noi ne așteptăm la foarte mulți oameni. Este foarte greu să aduci un astfel de ansamblu în totalitatea lui. E prima dată când are loc un astfel de eveniment în Târgu Jiu. Va fi pe 23 iulie. Inițial discutasem pentru 3 august, eu îmi luasem gândul, dar a insistat Roberta, a mers la Chișinău și a venit cu vesti bune", a spus primarul Marcel Romanescu.

Pe lângă artiștii din Moldova, vor concerta și alți interpreți celebri. "Sunt 14 artiști care vor veni. Printre ei, Petrică Mâțu Stoian, Olguța Berbec, Cornelia și Lupu Rednic, Robert Târnăveanu. Am încercat să punctez toate zonele țării. Publicul gorjean poate că este saturat de artiștii din Oltenia așa că am zis să mergem acum și cu alte zone, să punctăm pentru spectacolul nostru și alte zone. Avem Maramureș, Mehedinți, Oradea", a spus Roberta Crintea.

Vizualizări: 3,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: