„Nefericitul” Caragea cere verificări la stadioanele din Târgu Jiu, Motru și Rovinari

Fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, dă de înțeles că lucrurile nu ar fi tocmai în regulă în asocierile pe care Pandurii le-a încheiat cu ani în urmă cu autoritățile locale din Târgu Jiu, Motru și Rovinari și cere verificări din partea autorităților respective.

Fostul candidat independent de la Primăria Târgu Jiu de acum o lună a postat pe contul său de Facebook două luări de poziție pe marginea acestui subiect, el adresându-se de fiecare dată către primarul „fericit” Marcel Romanescu. Termenul a fost folosit la proaspătul edil al municipiului după primele zile de mandat, când a menționat că este „un fericit” după ce a observat că șefii din Primăria Târgu Jiu își fac datoria. Caragea, în schimb, nu se declară „fericit”, el remarcându-se și în campania electorală de acum o lună prin dezvăluirile și criticile pe care le-a adus subordonaților fostului primar interimar Aurel Popescu, marele perdant al alegerilor din 11 iunie. Acum, fostul candidat independent așteaptă explicații din partea primarilor pentru asocierile pe care orașele lor le-au încheiat cu Pandurii și cu un deceniu în urmă.

„Pentru primarul «fericit» al unui oraș cu oameni nefericiți în lipsa sportului de performanță! În această perioadă există unele persoane care se dau deținătorii bazelor sportive din Târgu Jiu, Motru și Rovinari. Rog pe domnul primar Marcel Laurențiu Romanescu și pe ceilalți doi primari să dispună verificări cu privire la legalitatea folosirii și modernizării acestor baze de către clubul Pandurii și să le prezinte public tuturor cetățenilor. Cel care dorește folosirea gratuită a bazei trebuie să înțeleagă că perioada dezinformării intereselor de grup s-a terminat. Consiliul Local Târgu Jiu trebuie să își intre în atribuții și să înțeleagă că stadionul a fost construit pentru cetățeni de către CNI. Domnul Romanescu trebuie să verifice ce cheltuieli materiale pentru întreținerea terenurilor s-au făcut, de către cine și să le facă publice. Îi reamintesc că i-am cerut și săptămâna trecută ca Poliția Locală să verifice dacă pentru terenul doi există autorizație în această perioadă”, a menționat Caragea.

Pe pagina sa de Facebook, fostul șef al IPJ Gorj are și un al doilea comentariu, în care i se adresează și „primarului fericit”, dar și șefului Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru. Alături de fotografii cu fosta instalație de nocturnă de pe stadionul Municipal, dar și cu tribunele vechi depozitate cine știe pe unde, Caragea îi cere lui Rotaru „să pună pe hârtie” neregulile pe care le descoperă pentru a nu fi el tras la răspundere mai târziu. E a doua intervenție din această săptămână pe care Caragea o are cu privire la Rotaru, anterior el dezvăluind că șeful Direcției de Patrimoniu a folosit subordonați din instituție pentru a-i tunde iarba pe acasă, Rotaru spunând că i-a luat pe respectivii din timpul liber…

Primarul Marcel Romanescu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, după instalarea în funcție el neavând reacții nici pe pagina sa de Facebook, lucru pe care l-au remarcat și cei care în campania electorală i-au urmărit acolo luările de poziție.

Vizualizări: 3,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: