Nelu Roșca, despre intrarea în politică

“Nu intru în politică și nici nu voi candida niciunde!” O spune liderul de sindicat Nelu Roșca după ce a fost arătat cu degetul că este un apropiat al PSD. Roșca le-a reamintit contestatarilor săi că a făcut politică de dreapta și și-a dat demisia din funcția de consilier local obținută la Motru.

Președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, a transmis, la Tele3, că discuțiile cu parlamentarii PSD, în special, au fost doar despre reducerea vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor.

Nicidecum o negociere pentru vreo candidatură și nici măcar o adeziune. „Noi le solicităm un sprijin parlamentarilor, să ne ajute. Asta nu înseamnă că Nelu Roșca va face politică. Să ne înțelegem. Nu intru în niciun partid și nu voi face politică. Nu candidez niciunde, ca să terminăm odată cu acest subiect că Roșca e politic. Oamenii ăștia care fac parte din alte cercuri ale altor partide, neavând argumente, vin cu această chestiune că Roșca e pesedist sau nu știu ce”, a spus Nelu Roșca.

Acesta nu este însă străin de scena politică. A fost, timp de câteva luni, consilier local la Motru și admite că este un simpatizant al liberalilor, de fapt. „Eu am fost, în trecut, și am făcut politică o perioadă de timp. Dar culmea este că am făcut politică de dreapta, și nu de stânga, pe de o parte. Am fost un simpatizant al PDL, al PNL. Am fost consilier local la Motru. Le-am promis salariaților de la Carieta Roșiuța că dacă iau postul, îmi dau demisia și asta am făcut. Am stat doar 7 luni în Consiliul Local și mi-am dat demisia”, a adăugat sindicalistul.

Vizualizări: 2,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: